Han jagas efter terrordåden.
Han jagas efter terrordåden.

Tre franska bröder misstänks för inblandning i terrorattentaten i Paris, enligt Le Monde. En av dem ska ha dött, en har gripits – och en jagas av polis. Nu går polisen ut med bild och namn på den misstänkta.

Fransk polis har nu släppt en bild på Salah Abdeslam, 26 – som jagas efter terrordåden i Paris. Polisen vädjar om allmänhetens hjälp i sökandet efter mannen som misstänks ha koppling till attackerna. Samtidigt varnar de för att han kan vara farlig. Bilden publicerades på polisens Twitterkonto.

LÄS MER: Fem inlägg om terrordåden i Paris som du inte ska dela vidare

Salah Abdeslam uppges vara 175 centimeter lång och fransk medborgare boende i Belgien. Myndigheter ska ha utfärdat en internationell arresteringsorder.

Två av hans bröder misstänks också för delaktighet i dåden, enligt Le Monde. En ska ha dött i attackerna och en har gripits av polis.

LÄS MER: Isobel, 22, spelade död för att undgå terroristerna: "Det var en massaker"

Sju terrorister dog vid attackerna och sju andra har gripits i Belgien misstänkta för inblandning i dåden.

Över 130 människor dödades i samband med attentaten, runt 100 personer är hittills identifierade. Över 350 skadades, varav ungefär 100 kritiskt.

Tidigare har polisen namngivit en av de döda attentatsmännen – 29-årige Omar Ismail Mostefai. Han var känd av polisen sedan tidigare men har aldrig kopplats till terrorism.

LÄS MER: Muslimska världen går samman – fördömer attackerna i Paris

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset