Den brittiska astronauten Tim Peake kommer att få gå på biopremiär i rymden.
Den brittiska astronauten Tim Peake kommer att få gå på biopremiär i rymden.

Astronauten Tim Peakes tweet gör nog många Star Wars fans avundsjuka. I tweeten avslöjades att han och hans astronautkollegor kommer att få se den nya Star Wars-filmen från rymden.

Astronauterna vid den internationella rymdstationen ISS kommer att få gå på biopremiär i rymden enligt Time. Filmen de kommer att få se är Star Wars The Force Awakens.

► LÄS MER: Första salladsbaren i rymden

Rymdbiopremiären avslöjades på Twitter. Astronauten Tim Peake fick där ett meddelande från en följare som skrev att det måste kännas surt att han äntligen får göra sin rymdresa när den nya Star Wars filmen släpps två dagar efter att resan påbörjats.

Men i svaret på tweeten avslöjade Tim Peake att han inte alls kommer att missa Star Wars The Force Awakens. Tvärtom kommer han att få se filmen från en plats som många fans nog bara drömmer om.

► LÄS MER: Svävade "som örnar" från rymden

Tim Peake twittrade ut att de kommer att vänta en projektor ombord på rymdskeppet och att han och hans kollegor kommer att få se filmen från rymden. Med orden ”vilken otrolig plats att se den ifrån” avslutade han tweeten.

Rymdskeppet som Tim Peake ska åka med lyfter den 15 december. Han kommer sedan att tillbringa sex månader i rymden. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset