Mannen häcklade Amy Schumer. Nu får han stå till svars i PP3.
Mannen häcklade Amy Schumer. Nu får han stå till svars i PP3.

Mannen som skrek ”Show us your tits!” till komikern Amy Schumer under hennes framträdande i Sverige i onsdags berättar i en exklusiv intervju i PP3 om händelsen. "Med berusad hjärna tänkte man att det skulle vara kul att häckla lite.", säger han.

När den hyllade komikern Amy Schumer uppträdde på Hovet i Stockholm på onsdagkvällen blev hon häcklad av en man som hon sedan fick utkastad. Mannen, som satt på femte raden skrek: ”Show us your tits!”. Först fick han en till chans. Men så ropade han något igen och vakterna förde ut honom, till den övriga publikens glädje. 

Sveriges radios P3:s program PP3 har fått en exklusiv intervju med med mannen för att få hans version av händelsen. 

– Självklart hade man tagit i sig några bärs och shots snabbt för vi trodde inte det skulle serveras något där inne. Fortfarande tog vi två shots där inne också. Man var väl rätt berusad på tom mage. Med berusad hjärna tänkte man att det skulle vara kul att häckla lite, säger han i programmet.

På frågan hur han tänkte när han ropade svarar han:

– Jag är ett jättestort stand up fan. Jag har varit på många shower och har märkt att istället för att det är en rutin man kör på varje turne så kan det vara kul att mixa upp det genom att vara en "heckler". 

Efter att mannen skrikit första gången varnar Amy Schumer att han kan bli utkastad och får fortsätta skrika på parkeringen. Efter det säger mannen i programmet att han inte sagt samma sak igen.

– Hur hon körde över mig var klockrent. Jag gillade det jättemycket och det var just det jag var ute efter.

– Men efter att hon sa det om parkeringen var det inget annat sexistiskt som kom ut ur min mun, säger mannen, som inte vill uppge sitt namn, och fortsätter:

–  Efter att hon sa "you'll be shouting it from the parkinglot” sa jag ”I'll still love you anyways”. Men i klippet hör man bara "anyways" och folk tror jag tryckt ut mig ytterligare sexistiskt påstående som får mig att låta väldigt dåligt. 

Mannen tror inte Amy Schumer hörde det sista han sa. Han får frågan om hur han mår efter händelsen och uppmärksamheten.

– Jag mår som en påse skit. Det var absolut inte menat att jag skulle låta så sexistisk eller kränkande, jag har full respekt för kvinnor. Jag mår verkligen inte bra, kan man säga, säger han i PP3.

►LÄS MER: Debatt: Jag hoppas att det hela är någon slags bisarr fejk

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset