Inga glada miner hemma hos Jon "Orange" Westberg efter hemkomsten från USA.
Inga glada miner hemma hos Jon "Orange" Westberg efter hemkomsten från USA.

Jon "Orange" Westberg kom hem till en kolsvart lägenhet efter långa resan. "Jag är så arg just nu", skriver han på Twitter.

Efter att ha tillbringat en månad i Kalifornien, där han bland annat besökt Blizzcon, kom den svenske Hearthstone-stjärnan Jon ”Orange” Westberg hem till en gamers värsta mardröm. Strömavbrott.

Det visade sig snabbt att personen som äger lägenheten där stjärnan bor inte hade betalat räkningarna sedan april och därför hade strömmen dragits in. Hearthstone-proffset tog till Twitter för att uttrycka sin frustration.

”Det här är precis sån skit som jag inte har lust att ta tag i efter att ha rest i 20 timmar. Jag är så arg just nu”, skriver han

LÄS MER: Orange om säkrade Worlds-platsen: ”Känns rätt så otroligt”

Och inte bättre blev det när det visade sig att Westberg själv inte kunde göra något åt saken.

”Jag kan inte betala dem på grund av att företaget inte på laglig väg kan ge mig den nödvändiga informationen och han [lägenhetsägaren] svarar inte på mina meddelanden”, skriver han på twitter.

Svensken hade tidigare flaggat för sina följare att han skulle streama intensivt från och med onsdag. På grund av problemen lär det dock dröja ett tag innan han dyker upp på en skärm nära dig.

LÄS MER: Dreamhack inför sovsalar endast för tjejer: ”Superbra beslut”

”Kommer troligtvis inte att få tillbaka strömmen på hela veckan”, skriver han vidare.

LÄS MER: Här är karaktärerna som Overwatch-proffsen helst slipper

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset