Misstänkt mord i Karlstad. Arkivbild.
Misstänkt mord i Karlstad. Arkivbild.
Brott TT

Den döde mannen som hittades nära Hells Angels lokaler i Karlstad var fullvärdig medlem i mc-klubben, bekräftar polisen för SVT Nyheter Värmland.

Vittnen såg på tisdagskvällen hur en man blev slagen och släpad i stadsdelen Sjöstad där Hells Angels ska ha sina nya klubblokaler. Polisen fann honom livlös på tomten. Han gick inte att rädda trots upplivningsförsök.

Jag kan bekräfta att det är en Hells Angelsmedlem som är avliden, säger polisens kommunikatör Christina Hallin till tv-kanalen.

Mannen blev 48 år. Hans anhöriga är underrättade, skriver NWT.

Polisen har inlett en förundersökning om mord och vill få kontakt med personer som kan ha uppgifter som kan hjälpa utredningen.

Vi föreställer oss att det finns ett antal fler vittnen. Någon kan ju faktiskt ha gjort en viktig iakttagelse kanske en halvtimme tidigare och en kilometer från platsen, säger polisens presstalesperson Stefan Wickberg till TT.

Ännu på onsdagskvällen var ingen misstänkt gripen. Det fanns då heller inga kända uppgifter om mordmotiv.

Enligt NWT var mannen skriven på en annan adress i Värmland. För inte länge sedan frigavs han från ett flerårigt fängelsestraff. Han var dömd för bland annat grov misshandel efter att ha knivhuggit två personer.

Misstänkt mord i Karlstad. Arkivbild.
Misstänkt mord i Karlstad. Arkivbild.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset