TT

Om Stockholm skulle lägga lika mycket resurser på renhållning och städning som de gör på alla parkeringsvakter dag och natt runt som går och mäter med laser för att sätta dit bilister så skulle det vara ett sätt att betala tillbaka de enorma intäkter som på felparkeringsavgifter. Helt sjukt också att man föreslår en höjning av straffavgifterna.

Nitiska parkeringsvakter som kontrollmäter med laser, och bötfäller hellre än att fria. Vanliga bilister kan bara stega och uppskatta avstånd till övergångsställen och korsningar. Där kommer ni med laser, kameror och alla verktyg för att skapa bevisning MOT eventuella invändningar.

Bilburna parkeringsvakter som själva felparkerar, för nära korsning/övergångsställe, dubbelparkerar, ställer sig på lastzon för att gå ut att bötfälla. Då kan de samtidigt sätta en lapp på sin egen ruta, för det ni gör är olagligt och medför risker för trafiksäkerheten. Lagen gäller för alla.

Städa när det är städdagar. Alla gator har parkeringsförbud olika nätter från midnatt till klockan 6 på morgonen. Bilar är bötfällda på morgonen, men städat är det inte. Och OM det skulle vara städat så är det otroligt slarvigt. Städbilen bara kört ett varv så massor skräp och grus ligger kvar.
Skärpning!

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset