Scanpix

Henrik Larsson är tillbaka. För en vecka sedan mötte han Tyskland i VM-åttondelen i München. På torsdag möter han Bajen i Svenska cupen. 

Henrik Larsson gör comeback i Helsingborgströjan redan på torsdag – när laget möter Hammarby i Svenska cupen. Det uppger supportersajten svenskafans.com.

VILL KOMMA IN I GÄNGET
Från början var comebacken planerad till den allsvenska omstarten, men nu ska Henke själv ha anmält sitt intresse att spela cupmatchen på Söderstadion.
- Henke kommer att vara spelklar på torsdag, det rådet det inga tvivel om. Sen är det ju upp till tränaren att ta ut laget. Det är en fråga som vi i styrelsen inte lägger oss i, säger Helsingborgs ordförande Sten-Inge Fredin, till Svenskafans.com.
– Det hela är dessutom ett initiativ helt taget av Henrik Larsson. Henke har ett önskemål om att komma igång och komma in i gänget så fort som möjligt. Han vill spela sig samman med laget innan allsvenskan börjar. Han tyckte att det kändes fel att gå och vänta i 7-8 dagar när han ändå befinner sig i Helsingborg, säger Fredin.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset