Alla kärleksrelationer går igenom prövningar förr eller senare. Skulle du ha klarat det här testet?

Amerikanskan Allie Davis är ett stort Beyoncé-fan. Ända sedan hon stötte på megastjärnan i klädbutiken Top Shop, har hennes liv inte varit sig likt. För att hylla stjärnan har hon tagit namnet ”Yonce” på Twitter men för några dagar sedan beslutade hon att ta det ett steg längre – hon satte kärleken på spel, skriver The Mirror.

För att testa pojkvännens kunskaper om sångerskan gjorde hon ett så kallat ”Beyoncé-test”. Och hon ställde ett ultimatum: Skulle han få mindre än 60 procent rätt på testet skulle hon dumpa honom. Frågorna handlade om allt från vilka konserter hon gått på till familjebråk som uppstått mellan stjärnans syster och hennes man.

Är man tillsammans med ett inbitet fan är det kanske inte så svårt att hålla sig uppdaterad med senaste nytt i kändisens liv, men nog var det lite svettigt när när han fick det avgörande testet i sin hand.

Till Allies stora lättnad lyckades han pricka in 80 procent rätt på frågorna. Och tur var väl det med tanke på att paret varit tillsammans i två år.

Här kan du se det fullständiga Beyoncé-testet:

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset