På originalbilden finns utrikesminister Hillary clinton samt Audrey Tomason, antiterrorchef, med.
På originalbilden finns utrikesminister Hillary clinton samt Audrey Tomason, antiterrorchef, med.
Failedmessiah.com

I Der Zeitung´s version av "The situation room", som den redan klassiska bilden från Vita Huset under bin Ladin räden kallas, har de båda medverkande kvinnorna helt raderats bort.

När den ortodoxa tidningen Der Zeitung publicerade den redan klassiska bilden från Vita Huset under insatsen där Usama bin Ladin dödades, redigerade de bort Hillary Clinton.  

Der Zeitung, baserad i Brooklyn, New york, beskrivs som en ultraortodox judisk tidning. Deras publicering av bilden var identisk med originalet så när som på att de två kvinnorna, Hillary Clinton och Audrey Tomason, som befinner sig i rummet på ursprungsbilden har klippts bort, skriver NowPublic.  

Bilder från Vita Huset kommer med en restriktion att de inte får manipuleras på något sätt. Der Zeitung har nu gått ut med en ursäkt: "Vi borde inte ha publicerat den manipulerade bilden, och vi har framfört våra ursäkter till Vita Huset", skriver CBS News.com.  

"I enlighet med våra religiösa övertygelser publicerar vi inte bilder av kvinnor. Vi ber om ursäkt om detta sågs som kränkande" säger Der Zeitung om anledningen till varför kvinnorna redigerades bort i första början, enligt CBS News.com.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset