Är du på jakt efter det rätta jobbet? Tycker du det är svårt att navigera för att hitta rätt bland marknadens alla jobbannonser? Då är Medrekmässan genvägen till din framtida karriär.

Under ett och samma tak får du nu möjlighet att aktivt nätverka med rekryterare, arbetsgivare, personalchefer och andra yrkesverksamma inom vård- och omsorgssektorn. Knyt kontakter genom personliga möten med stora som små arbetsgivare från hela Sverige och sätt scenen för dina framtida karriärmöjligheter – oavsett om du är student eller vill ta nästa steg i ditt yrkesliv. Medrekmässan är öppen för alla som är intresserade av jobb, eller redan jobbar, inom vård- och omsorgssektorn.

Den stora efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet avspeglar sig också på mässan där majoriteten av utställarna erbjuder arbetsmöjligheter till grundutbildade såväl som specialistutbildade sjuksköterskor. Detta är ett perfekt tillfälle att på ett resultatrikt sätt sondera det stora utbudet av marknadens alla erbjudanden under en och samma dag.

Den 5 mars 2019 arrangeras den 14:e upplagan av Medrekmässan på Clarion Hotel Sign i Stockholm, med fri entré för alla besökare. Medrekmässan är en av de största rekryteringsmässorna för arbetsgivare inom vård och omsorg.

­– Vi har anordnat den här mässan och har varit aktivt involverade inom området under väldigt många år. Vi vågar påstå att vi är något av experter i branschen och har förstått vikten men framförallt tillvägagångssättet hur man skapar en optimal mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Medrekmässan är ett ypperligt tillfälle för båda sidor att mötas, och inte alltför sällan skaka hand om nya jobb på plats, vilket indikerar att forumet faktiskt fungerar, säger Georg Tsaros, vd för NetJobs Group AB som anordnar Medrekmässan.

Intresset för mässan växer varje år och trycket är stort både bland arbetssökanden och arbetsgivare. Tidigare utställare vittnar om en hög kompetensen bland sökanden och att de både fått in intressanta cv:n att jobba vidare med som att de rekryterat nya medarbetare på plats.­

– ­Medrekmässan i Stockholm i mars är den bästa mässan jag varit på hittills under mina fyra år i branschen – vi fick med oss flera A4:or med bra läkar- och sjuksköterskor kandidater, säger en av förra årets utställare.

Säkra dina framtida karriärmöjligheter och föranmäla dig redan idag till nästa upplaga av Medrekmässan den 5 mars 2019 på Clarion Hotel Sign via: www.medrekmassan.se

 

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset