Keith Bedford/Reuters

Hollywoodproducenterna Harvey (bilden) och Bob vill köpa den svenska rikemanscommunityn ”A Small World” som bland andra har ...

Hollywoodproducenterna Bob och Harvey Weinstein vill köpa den svenskstartade jetset- och rikemanscommunityn ”A Small World”.
Sajten Asmallworld.net startades 2004 av svensken Erik Wachtmeister. Tanken med sajten är att skapa ett nätverk för framgångsrika och välbärgade människor. Där kan de knyta kontakter eller till exempel tipsa varandra om de bästa restaurangerna.

MEGAKÄNDISAR
I dag har sajten 130 000 medlemmar i ungefär 100 länder. Flera av medlemmarna är megakändisar som hotellarvtagerskan Paris Hilton och supermodellen Naomi Campbell.
I Sverige finns drygt 3 000 medlemmar och enligt en kartläggning som Aftonbladet gjort är till exempel Ace of Base-stjärnan Ulf Ekberg och prinsessans Madeleines pojkvän Jonas Bergström med på listan.
Nu vill de kända Hollywoodproducenterna Bob och Harvey Weinstein, som bland annat ligger bakom filmer som Sagan om ringen och Kill Bill, köpa in sig i sajten, berättar Los Angeles Times. Hur mycket de är villiga att betala är ännu oklart.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset