Ett exklusivt liv som prinsessa väntar Sofia Hellqvist, 30, som på lördag gifter sig med prins Carl Philip. Mycket har hänt sedan hon deltog i skandalsåpan ”Paradise hotel” för tio år sedan. Men hur ser de forna deltagarnas liv ut i dag?

Jack Mikrut / TT Nyhetsbyrån

Gregory.

Maja Suslin / TT Nyhetsbyrån

Daphne på Rockbjörnen 2014.

Jessica Gow / TT Nyhetsbyrån

Marre.

Fredrik Sandberg / TT Nyhetsbyrån

Henrik.

Jack Mikrut / TT Nyhetsbyrån

Olinda år 2005.

Rolf Adlercreutz / All Over Press

Oksana på Fotbollsgalan 2011.

Privat

Mariah.

Privat

Tavi i dag.

Fredrik Sandberg / TT Nyhetsbyrån

Sofia på Nobelmiddagen 2014.

Jack Mikrut / TT Nyhetsbyrån

Sofia Hellqvist och några av deltagarna från första säsongen av "Paradise hotel", som sändes 2005 i TV4. Tio år senare lever många av dem helt andra liv.

Gregory Nanderöd, 33

: Gregory och Sofia Hellqvist var länge ett par i första upplagan av "Paradise hotel” som sändes i TV4 år 2005. Med bara några dagar kvar till den stora finalen åkte han ut.

NU: Bor i en villa i Munkedal tillsammans med sin fru och två barn, tre och sju år gamla. Och tränar.

”Ligger i hårdträning inför Toughest Göteborg 2015”, skriver han även till Metro.

Daphne Léon, 33

: Tillsammans med Marwan ”Marre” Hitti lyckades hon ta sig hela vägen till final men blåstes sedan på halva vinstsumman.

NU: Bor i Stockholm och jobbar som frilansjournalist. Hon bloggar på Plaza kvinna och jobbar också med event och researrangemang.

Marwan ”Marre” Hitti, 39

: Daphne och Marre korades som vinnarpar, men under segertalet avslöjade han att han spelat ett spel hela tiden och han lämnade ön som ensam segrare.

NU: Även han bort i Stockholm, tillsammans med fru och två barn. Är kändisfrisör och stylist i modebranschen och har flera namnkunniga stamkunder, däribland den blivande prinsessan Sofia Hellqvist, som han är nära vän med. Även Marie Sernholt, Elin Lanto och Sofi Fahrman tillhör kundkretsen.

LÄS MER: Sofia Hellqvist visar en ny sida i TV3:s dokumentär

Henrik Camitz, 34

: Var en av många som rök ihop med Olinda Borggren under dokusåpans gång. Påstods vid ett tillfälle ha svikit Andreas Wildh.

NU: Bor i dag tillsammans med sin treåriga dotter i Dalarna där han arbetar som entreprenör.

”Trivs som fisken i vattnet!”, skriver han till Metro.

Andreas Wildh, 35

: Storbråkade med Henrik vid ett tillfälle och ingick pakte med Olinda och deltagaren Joakim Rönnmark.

NU: vill inte svara på frågan om vad han gör i dag.

”Jag har ingen relation till detta”, skriver han.

Olinda Castielle, 38

: Olinda Borggren rök ihop med allt och alla och var säsongens intrigmakerska. Blev ihop med deltagaren Parick Larsson under vistelsen i Acapulco.

NU: Efter ”Paradise hotel” var hon med i den amerikanska realityserien ”The Next Joe Millionaire”. Släppte singeln "Playboybunny" 2005. Är fortfarande tillsammans med Patrick och sedan några år tillbaka har de lämnat Sverige för Los Angeles, Kalifornien. I fjol gifte de sig och bytte efternamn till Castielle.

Parick Castielle, 41

: Gjorde sig osams och ingick pakter på hotellet. Stod som ett av de sista paren i finalen med Sofias partyvän Camilla Sundman.

NU: Driver sidan ”Olinda’s secrets” tillsammans med hustrun Olinda Castielle. I ett Facebook-mejl till Metro skriver han att de inte har några kommentarer.

"Sofia e en bluff... bara i Sverige kan en tomte bli prinsessa och bli hyllad för det", skriver han.

LÄS MER: Prinsen: ”Då förstod jag vilken underbar person hon är”

Oksana Andersson, 30

: Rysk-svensk modell som gjorde entré under säsongens gång och även fick utstå en hel del påhopp från ärkerivalen Olinda.

NU: Är gift och har tre barn med fotbollsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmson. Familjen är bosatt i Dubai, varifrån hon bloggar.

Mariah Wilfred, 33

: Var en annan deltagare som hade sina duster med Olinda vilket ledde till rubriker. Blev även utfryst under programmets gång och röstades ut tidigt.

NU: Bor i Göteborg med sina barn och lever lyckligt ihop med barnens far, en musiker från USA.

– Jag har två barn och håller på med musik. Sen den grejen är jag kock också, men jag jobbar inte som det utan jag studerar, läser lite kurser. Jag spelar ofta live. Det är blues och folk och så, americana liksom, säger hon till Metro.

Om Sofia Hellqvist har hon bara bra saker att säga.

– Jag var ju där sista veckan som Sofia kom in och man tyckte ju redan då att hon var väldigt schyst liksom. Hon kändes inte som en sådan brud som är med i en sån såpa, helt ärligt, säger hon.

Tavi Norén, 40

: Ingick en pakt med rumskamraten Mariah Wilfred. Efter att tv-kamerorna slocknat en gång storbråkade han med Andreas Wildh.

NU: har slagit sig ner efter att de senaste åren ha rest runt om i världen i sitt jobb som projektledare för Ericsson.

”Sedan Paradise Hotel har jag jobbat I 14 länder och har sedan 5 år tillbaka permanent bosatt mig I Rio de Janeiro (Leblon)”, skriver han i ett mejl.

LÄS MER: Hyllas för sin känga till "Paradise hotel"-gänget

Sofia Hellqvist, 30

: Handplockades till första upplagan av programmet efter sitt utvik i Slitz och kom in som en joker.

NU: Har startat den ideella organistationen Project Playgound som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter. Gifter sig på lördag med prins Carl Philip i Slottskyrkan i Stockholm och blir då Sveriges nästa prinsessa.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje