Caprina D Harris barnbarn sörjer att president Obama inte kommer att vara USA:s president efter valet.
Caprina D Harris barnbarn sörjer att president Obama inte kommer att vara USA:s president efter valet.

Den här lilla tjejen blev alldeles bedrövad när hon fick veta att Barack Obama inte ska vara USA:s president efter valet. Men den sociala medie-vane presidenten tröstade henne på Facebook: ”Jag ska ingenstans”.

Det var tidigare i veckan som Caprina Harris i Alabama, USA la upp videon på sitt barnbarn på Facebook. Klippet där hennes barnbarn storgråter chockat för att hon fått veta att Barack Obama inte längre kommer vara president har blivit viralt och medier världen över som till exempel Daily Mail och CNN har skrivit om flickans stora sorg. 

► LÄS MER: Tårögd Obama skärper vapenkontroll 

När Caprina Harris barnbarn fick veta att president Obama inte längre skulle vara president brast det för henne fullständigt. Obama har varit president i hela hennes liv och dessutom delar de födelsedag, den 4 augusti.  

– Jag är inte redo för en ny, får flickan fram mellan tårarna. 

Caprina Harris försöker trösta sitt barnbarn och föreslår att de ska skriva ett brev till Obama. Men de hinner inte ens ta fram papper och penna: Presidenten valde själv att kontakta Caprina Harris i en kommentar på hennes Facebookinlägg. 

► LÄS MER: Nu kan du bli Obamas vän 

”Caprina, säg åt henne att torka tårarna, för jag ska ingenstans. Så snart som jag lämnar Vita Huset kommer jag fortfarande att vara en medborgare precis som hon”, skriver presidenten och föreslår att flickan ska engagera sig politiskt när hon blir större.

Han avslutar med att han ser fram emot hennes brev och: ”Vi kommer alltid att fira våra födelsedagar tillsammans!”.   
Se Caprina Harris video här nedan. 

On Saturday morning just before Gymnastics, My Dranbaby found out that our President Barack Obama was no longer going to...

Posted by Caprina D Harris on  Monday, February 15, 2016
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset