Sharista Giles har vaknat upp till beskedet att hon blivit mamma.
Sharista Giles har vaknat upp till beskedet att hon blivit mamma.

Läkarna sa att Sharista Giles aldrig skulle öppna ögonen igen.Men nu har hon, efter flera månader i koma vaknat upp – och det till beskedet att hon blivit mamma.

20-åriga Sharista Giles från Tennessee var gravid i femte månaden när hon drogs in i en våldsam bilolycka i december förra året.Sharista skadades så illa att hon föll i en djup koma. Sedan i december har hon legat på sjukhus, helt okontaktbar.
Läkarnas dom var hård: Hon kommer aldrig att öppna ögonen igen.

Men nu har två mirakel inträffat nära inpå varandra. I januari föddes hennes son, som för närvarande går under namnet "Baby L" enligt ABC News.
Och i onsdags skedde så det efterlängtade när Sharista Giles slog upp ögonen, följde sin pappas rörelser i rummet, och kramade om händerna på sin familj vid sjuksängen.

Efter att en familjemedlem visat henne bilden på sin nyfödda son, för att sedan ställa den vid sidan av sängen vred hon sitt huvud för att kunna fortsätta titta på bilden, skriver ABC.
Hur hennes prognos ser ur är ännu för tidigt att säga, men familjen är optimistisk, och tänker så snart som möjligt försöka återförena mor och son igen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset