En bild. Det var allt som en ung kille hade på Hannah. Ändå lyckades han hitta henne på Facebook sedan över 8 000 personer delat hans efterlysning.

Facebook

På onsdagseftermiddagen lade en kille upp en bild på sin Facebooksida med texten: ”Du, tjejen som jobbar för SAS markservice och som packade planet jag åkte med till Skellefteå i dag var så söt att jag starkt funderade på att kliva av planet igen. Om du genom Facebook och internets oöverträffade känsla för minimala sannolikheter skulle råka se det här, skulle du vilja ta en fika någon kväll i så fall?” Ett dygn senare hade statusen delats över 8 000 gånger och tjejen på bilden, som heter Hannah, hade hittats.

Hannah, hur fick du reda på att denna efterlysning på sig cirkulerade på Facebook?

– Jag såg det i går eftermiddag. Det var en gammal kompis som tyckte det såg ut som jag och frågade om det var jag, vilket det ju var. Jag blev chockad minst sagt. Sedan har det bara eskalerat. Det är helt sjukt att det gått så fort.

Vad det okej av honom att göra såhär?

– Ja. Eller jag vet inte. Jag har inte riktigt tänkt på det. Det är klart att det är en komplimang i alla fall. Men jag tycker att det är lite skumt att man kollar på en person när den jobbar. Det är klart att man kollar men knäpper kort och grejer? Det kändes lite skumt. Men det var ju jättegulligt av honom.

Har han hört av sig personligen nu?

– Nej. Det har han inte gjort. Men jag skulle inte träffa honom. Jag har pojkvän så det kan bli lite problematiskt.

Vad säger din pojkvän om detta då?

– Han tycker väl att det är en rolig grej mest. 

Metro har sökt killen som efterlyste Hannah utan resultat. 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset