Stephanie säljer sitt examensbevis till högstbjudande på ebay.
Stephanie säljer sitt examensbevis till högstbjudande på ebay.

Universitetsstudenten hoppas att hennes diplom är värt mer än hennes utbildning.

För 420 000 kronor kan du köpa Stephanie Adele Ritters examensbevis på ebay, rapporterar Elite Daily. Precis som för många andra studenter blev det en tuff omställning för Stephanie att sluta plugga och bege sig ut i verkligheten för att hitta ett jobb.

Hon tog examen i teater 2011 vid Florida State University men för tillfället jobbar hon som assistent, så det har inte riktigt blivit som hon tänkt sig.

– Jag trodde att det här pappret var värt mycket mer men eftersom det är en teaterutbildning kunde den inte betyda mindre. Jag gör precis samma saker och tjänar troligtvis precis lika mycket som de som hoppade av sin utbildning första året med den stora skillnaden att jag har lån på 340 000 och de har inga skulder”, säger hon till Buzzfeed.

LÄS MER: Han säljer dina Instagrambilder – för 750 000 kronor styck​

Efter att ha städat sitt rum en dag kom Stephanie över sitt gamla examensbevis och det var då idén om att sälja den för att kunna betala av sina lån slog henne. Om du bestämmer dig för att köpa Stephanies examensbevis innan auktionen på ebay gått ut, utlovar hon en guidad tur på Florida State University.

I turen ingår att besöka alla ställen som man kan tänkas ha besökt, ätit eller festat på under fyra år som student. Dessutom får du tillgång till alla Stephanies minnen från universitetet via hennes Facebookalbum under sex månader. ”Varför slösa fyra år på universitetet när du kan återuppleva det genom mig”, skriver Stephanie i annonsen.

LÄS MER: Jordan, 6, är döende – här får han examen i förväg

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset