Kvinna vann 208 miljoner.
Kvinna vann 208 miljoner.

En kvinna i 60-årsåldern satsade 22 kronor och vann 208 miljoner. Kvinnan missade lottodragningen och det var först på torsdagskvällen som Svenska spel fick tag på henne och kunde berätta att hon vunnit megavinsten.

Kvinnan hade inte en aningen om att hon plockat hem storvinsten, enligt ett pressmeddelande från Svenska spel. När spelföretaget försökte få tag på henne vägrade hon till en början att svara. De första tre samtalen klickade hon bort men den fjärde gången svarade hon.

– När jag gratulerade till 208 358 976 kronor blev det helt knäpptyst i luren och efter ett tag hördes ett svagt ”herregud”, säger Pierre Jonsson från Svenska spel i pressmeddelandet.

LÄS MER: Kvinna satsade 22 kronor – vann 208 miljoner

Sedan blev kvinnan tyst innan hon förklarade hur beskedet kändes.

– Jag bara skakar, vilken tur att jag inte såg dragningen. Då vet jag inte hur det hade slutat, sa kvinnan när företaget gav henne beskedet.

Kvinnan, som är hemmahörande i Partille, hade en onlineprenumeration på Lotto och Joker för 22 kronor. För Svenska spel berättar kvinnan att hon som mest vunnit 2 000 kronor tidigare.

– Jag är så glad men också chockad, jag tror inte jag kan resa på mig.

LÄS MER: Vann fem miljoner dollar – fick inte vinsten för att hans barn köpt lotten

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset