Symon Spencer och Coco delade en glass på stranden.
Symon Spencer och Coco delade en glass på stranden.

Hunden Coco hade obotlig cancer. Då fick hon hjälp av sin husse Symon att göra klart sin speciella bucket list en vecka innan hon dog.

Privat/Facebook

Coco fick sitta i både polisbil och polishelikopter.

Privat/Facebook

Hon simmade i en pool med husse.

Privat/Facebook

Testade sushi.

Privat/Facebook

Fick träffa en av sina bröder som Coco inte sett på över åtta år.

Privat/Facebook

Träffade brandmän och fick sitta i en brandbil.

Privat/Facebook

Coco följde med husse en dag på jobbet och fick åka längst fram i tåget.

Privat/Facebook

Coco och Symon Spencer.

Husse Symon Spencer, 40, från London blev förkrossad när hans hund Coco blev diagnostiserad med obotlig cancer. Han fick veta att Coco bara hade sex veckor kvar att leva.

Då bestämde Symon sig för att skriva en bucket list åt sin bästa vän. Det var en lista på saker som de skulle hinna göra innan Coco gick bort, vilket en rad brittiska medier uppmärksammat.

Listan inkluderade saker som att spela fotboll på stranden, äta en Big Mac på Mcdonalds drive through, sitta i en polisbil, dela en glass med husse på stranden, åka längst fram i ett tåg, testa sushi.

– Det hela började med att jag ville skapa så många minnen med Coco som möjligt innan hon var borta. Så att jag skulle ha något att se tillbaka på, säger Symon Spencer till Metro via Facebook.

Coco fick också träffa Noel Fitzpatrick, som är kändis i Channel 4:s program Supervet, samt träffa en av sina bröder, Scruff, som hon inte sett på 8 år.

När historien började sprida sig förstod Symon att han och Coco hade insipirerat många och visat hur snäll en rottweiler kan vara.

Den 5 maj klockan 12.01 lokal tid gick hon bort. Hon var alldeles för sjuk.

– Coco gav mig allt, jag ville inte ha något mer av henne än uppmärksamhet och kärlek, säger Symon. Hon var min själsfrände och jag är glad att jag hann göra alla de här sakerna med henne.

Enligt Symon finns det en anledning till varför hundar kallas människans bästa vän. Via en sida på Facebook har han lagt upp bilder på alla delarna ur listan.

Se Cocos bucket list nedan.

►LÄS MER: Hund tror husse har drunknat – hoppar i för att rädda honom

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset