All inclusive är ett populärt begrepp på svenskarnas utlandssemester. Och även om det inte lanserats i hundvärlden än så finns det några aktörer som tänkt på nästan allt när det kommer till våra kära fyrbenta vänner.

Dogley: Airbnb för Buster

Internetbaserade hundpassningstjänsten Dogley hjälper semestrande hussar och mattar att få hjälp med vovven på semestern. Den danska succén lanserades i Sverige tidigare i år.

–På ena sidan står hundägaren med ett praktiskt problem och oro för hur deras hund ska ha det. På andra sidan finns massor av hundälskande människor som av en eller annan anledning inte har möjlighet att ha en egen hund och som gärna tjänar lite extra pengar. Genom att föra samman de två grupperna kan man hitta en lösning som är optimal för både ägare, passare och hund, säger Thomas Keller, VD på Dogley.

metroresor

Helenas Hundhotell: Hela vägen till gaten

I en idyllisk miljö cirka en halv kilometer från Arlanda ligger detta genialiska hotell för hundar. Tänk dig hund i herrgårdsmiljö, kunnig personal, stora hagar och sociala ytor, parkering och transportservice till terminalen. På Helenas Hundhotell har de tänkt till, först och främst på hotellets ”pratglada” gäster men också på dig som semesterfirande hundägare.

 

metroresorfacebook

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset