En 22-årig modell eller en 19-årig egenföretagare? Egill och Hugo är männen som i sista avsnittet av ”Den rätte för Rosing” tävlar om hennes hjärta. Men hur vet man egentligen vem som är rätt i kärlek? En sak är säker i alla fall – de här grabbarna var fel:

Micke Lindgren:

Han och Linda skapade tv-historia när de guppade under täcket i ”Big brother” 2003. Dessvärre blev kärlekshistorien inte långvarig. Men när han dök upp i ”Sanningens ögonblick” i höstas och frågade ”Har du någon gång ångrat att det tog slut mellan dig och mig?” pep lögndetektorn när Linda svarade ”nej”. 

Fadde Darwich:

Kanske det förhållande som gett upphov till flest löpsedlar i svensk historia. Paret träffas på en fest på Tyresö i juli 2004, förlovar sig, blir gravida, gör abort, gör slut, återförenas, planerar bröllop, gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut … I dag är relationen dem emellan kylig.

Mikael Westerlund:

I november 2005 presenterar Linda Rosing sin nya pojkvän, pokerproffset Mikael Westerlund, offentligt. Förhållandet håller inte längre än ett par veckor, sedan är Linda och Fadde ihop igen.

Andreas Kleerup:

Kleerup och Linda ses promenera hand i hand i Stockholmsnatten och snart är ryktena i rullning. Carolina Gynning skriver surt på sin blogg: ”Rosing kastar sig över mina leftovers”, Rosing kontrar med ”Gynning är Kleerups leftover. Inte tvärtom” och blogg-kriget är i full gång. Hur det var med romansen förtäljer inte historien …

Mr X

Rykten har gett gällande att Linda under hela inspelningen av ”Den rätte för Rosing” haft en annan pojkvän. Linda Rosing har dock sagt att hon var singel när inspelningen började.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset