Caroline Hjelt och Aino Jawo.
Caroline Hjelt och Aino Jawo.

Idag medverkar stjärnduon Icona Pop i Metros ”Fråga mig”. Du som läsare har nu chans att fråga Caroline Hjelt och Aino Jawo vad du vill. Ställ din fråga längst ned i artikeln!

Just nu är Icona Pop aktuella med sin nya singel Brightside, en låt de skriver som en hyllning till vänskapen medlemmarna Caroline Hjelt och Aino Jawo emellan.  Men mitt bland alla världsturnéer tar sig Icona Pop en sväng förbi hemstaden Stockholm för att svara på fansens frågor i Metros succéprogram fråga mig.

►​ LÄS MER: Zara Larsson svarade på läsarnas frågor live


Icona Pop är internationellt kända, och det är inte alltid fans förstår att de är från Sverige.

– Många tror av någon anledning är från England, säger Aino.

Men trots den svenska bakgrunden är Icona pop sällan i Sverige. Istället är de nästan alltid på resande fot, på väg från turnéstopp till turnéstopp.

– Vi har varit jättemycket i LA som en plattform mellan turnéstopp.  Vi har varit här 90 procent och i Sverige 10 procent. Men vi ”bor” inte någonstans. Vi bor i våra resväskor, säger Caroline.

Det är klockan 19.00 ikväll som Icona pop kommer slå sig ner i Metros studio för att svara på just dina frågor. Och redan nu kan du förstås fråga duon precis vad du vill längst ned i den här artikeln.

► LÄS MER: Se hela utfrågningen av Eric Saade

 

Live Blog Fråga Icona pop vad du vill
 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Tv Musik