Underbart eller ångestframkallande? Åsikterna går isär om grillat kött.
Underbart eller ångestframkallande? Åsikterna går isär om grillat kött.

Stanna inne om ni inte tål lukten av grillat kött, tycker dagens insändarskribent som har tröttnat på allt gnäll från ­”extrema vega­ner”.

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Varje år under grillsäsongen kan man läsa ­inlägg i tidningar av ­veganer. Att man inte får grilla kött på allmänna platser. Att alla borde grilla vegan­mat i stället för döda djur. Att vi är djur­plågare/mördare för att vi grillar kött. Och för att ni extrema veganer får panik­ångest av att känna lukten av döda djur.

Men vi köttätare ska inte behöva anpassa oss ­efter er bara för att ni får panik­ångest av lukten av döda djur. Och har ni så svår psykisk ångest kanske ni borde söka psykologisk hjälp, för det är sinnessjukt att få ångest bara för att det ligger döda djur på grillen.

LÄS MER: Sluta grilla djur – jag klarar inte av likstanken

Ni extrema veganer kan hålla er inne under grill­säsongen. Ha alla fönster stängda så slipper ni att få ångest av lukten av grillat kött.

Och vi köttätare kommer att fortsätta grilla kött. Och grillat kött luktar så gott.

En sommar är ingen ­riktig sommar utan grillat kött och den underbara lukten av kött!

En som älskar att äta kött och känna lukten av grillat kött.

LÄS MER: Här är reglerna som gäller vid grillning

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset