Jag bryr mig inte om att folk vill röka, men det får inte bli på bekostnad av andras hälsa, skriver signaturen "En glad fikatant".

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Det ska bli helt underbart att kunna få sitta på en uteservering och fika i sommar utan att behöva värja sig mot andras cigarettrök. Jag bryr mig inte om att folk vill röka, men det får inte bli på bekostnad av andras hälsa. Ni som är rökare borde förstå att ickerökare inte mår bra av cigarettrök och att vi tilll och med kan bli sjuka. Det är det inte värt.

LÄS MER: Insändare: Låt oss hungriga äta dina rester på restaurangen

Sådana som jag, som fikar ofta, måste lämna uteserveringar när det kommer en som bolmar och kedjeröker. Sällan är det någon rökare som frågar om det är okej att röka i närheten av ickerökare. Nej, man måste faktiskt ta hänsyn till sina medmänniskor.

En glad fikatant

LÄS MER: Så skickar du insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset