Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn? Det undrar "I.N".
Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn? Det undrar "I.N".

"I.N" var inte så nöjd med en konsertupplevelse där det även satt barn i publiken.

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

I helgen var jag och en väninna på konsert i en kyrka. Det hade verkligen blivit en fin upplevelse om inte någon/några föräldrar hade låtit sitt lilla barn hålla låda för kung och fosterland.

Det här lilla barnet skrek (inte något ledsengråt) så att det överröstade kören. Barnet bankade med något. Det sprang omkring, stampade på ­trägolvet, slog med något på träbänkarna och höll allmän låda. Vi kunde inte  märka ett enda litet försök från föräldrars sida att tysta eller försöka lugna barnet.

LÄS MER: Insändare: Till min kära granne – jag har rätt att ha fest

Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn? Så små barn har ingen behållning av en konsert och de har ofta inte tålamod att sitta still. Om man inte kan fixa barnvakt får man faktiskt stanna hemma.

Jag har desto mer emot egoistiska föräldrar som tror att alla ­älskar just deras barn.

Och nej, jag är inte barnhatare och jag tycker inte att barn ska vara knäpptysta och inte röra på sig. Men jag har desto mer emot egoistiska föräldrar som tror att alla ­älskar just deras barn. Det finns gränser!

När ett litet barn lyckas överrösta en kör och störa de flesta i kyrkan – då är det bara för mycket.

I.N

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset