Signaturen "Jobba mindre" tror att stressen i samhället gör att sexlivet uteblir.
Signaturen "Jobba mindre" tror att stressen i samhället gör att sexlivet uteblir.

Problem i sexlivet kan bero på stress, skriver "Jobba mindre".

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag läste artikeln med rubriken »Du är inte ensam om att inte ha sex«. Man kan må väldigt dåligt av att inte ha något sexliv och undra om det är något fel på en. Men något som är glömt i artikeln är att problem i sexlivet också kan bero på stress. 

LÄS MER: Insändare: Dags för ett manligt metoo?

I dagens samhälle är det bara stress och prioriteringar av arbete som gäller. Man arbetar och arbetar tills man ”går in i väggen” och blir utbränd. Till slut orkar man inget annat än att sova.

Jag tror att stressen i samhället – stress på arbetet, stress i kollektivtrafiken, annan stress – gör att sexlivet uteblir. Har märkt att man blir mer avslappnad när man har semester och inga plikter har, man bara är.
Jobba mindre

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om sex sexlust Stress