Varje gång mina barn har kritiserat mig så ger jag bort pengar, skriver "73-årig mormor och farmor".

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Som barn är man beroende av sina föräldrar, men när man är gammal brukar det bli tvärtom. Jag är en pensionär med vuxna, nästan medelålders barn, som verkar älska att kritisera mig. När jag berättar något så är det om fel saker på fel sätt.

Det hade förstås varit underbarare om de hade varit snälla mot mig, men de är ju inte det.

Jag blir lika ledsen varje gång, jag bara gråter och gråter. Att jag ändå fortsätter att träffa dem är för att jag dyrkar deras barn, som är mina barnbarn och det underbaraste som hänt mig.

Men jag har kommit på ett sätt att hämnas på mina sura och kritiska barn: Varje gång de har kritiserat mig så ger jag bort pengar, ganska mycket pengar av det jag sparade före pensionen. Jag ger gåvor till bra välgörenhetsorganisationer som Läkare utan gränser.

LÄS MER: Insändare: Vänd barnvagnen åt rätt håll

På så vis minskar jag de vuxna barnens arv, sam­tidigt som jag kan låtsas att jag gör en god gärning. Det hade förstås varit underbarare om de hade varit snälla mot mig, men de är ju inte det.
73-årig mormor och farmor

LÄS MER: Så gör du för att skriva i Metro

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset