Hundar är farliga på alla sätt, tycker "Djurvän ja, hundvän nej".
Hundar är farliga på alla sätt, tycker "Djurvän ja, hundvän nej".

Nej, nu får det vara nog! Jag vill inte gå i affärer och än mindre i livsmedelsaffärer där det finns hundar, skriver "Djurvän ja, hundvän nej".

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Varför ska hundar få komma in i affärer och på kaféer och restauranger med mera, när inte andra djur får komma in där? Överallt är det hundar ute. Man blir ofta utskälld när man cyklar, promenerar eller joggar, och i värsta fall så kan man bli antastad av hundar. Hundar är rovdjur, de är farliga på alla sätt, de är opålitliga, oärliga och ohygieniska. 

LÄS MER: Insändare: Du borde stanna hemma om du inte har barnvakt

Nej, nu får det vara nog! Jag vill inte gå i affärer och än mindre i livsmedelsaffärer där det finns hundar, och jag vill inte gå på kaféer och restauranger eller andra ställen där det finns hundar. Jag vill inte att en hund sitter och stör mig och dreglar efter mig när jag sitter och äter och dricker min mat och min dryck på något uteställe.  

Djurvän ja, hundvän nej

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset