Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor, skriver insändarskribenten "Ninni".
Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor, skriver insändarskribenten "Ninni".

Många kändisar flyger nog flera gånger per år, skriver "Ninni".

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag är fattigpensionär. Har ingen bil eller råd med flygresor utomlands. Jag sopsorterar, tar tygkasse till affären, har inga onödiga elapparater i hemmet och äter sällan kött, både av ideologiska och ekonomiska skäl. Jag pratar inte om miljöfrågor, jag lever ett enkelt liv både av val och nödtvång, inte för att vara ”duktig”.

LÄS MER: Insändare: Låt inte barn leka nakna ute

De som pratar mycket om miljö och har möjlighet att göra sin röst hörd är politiker, artister och andra kändisar. Jag misstänker att de flyger flera gånger per år, har bil och mycket elektronik. Äter säkert mer kött än jag. Tvivlar på att de tar med tygkasse när de handlar.

Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor.

Ninni

LÄS MER: Så här skriver du en insändare till Metro.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om miljö Kändisar