http://savingroomforcats.tumblr.com/

Svar till "Bredbent" (Metro 20/4): Att ta bre ut sig i kollektivtrafiken är ingen rättighet. Varje dag måste miljoner människor ta sig från punkt A till punkt B via kollektivtrafik i det här landet. Och detta sker i små, gemensamma utrymmen. För att gör denna resa så behaglig som möjligt för oss alla så bör vi visa varandra respekt. Att som man skreva och ta är lika illa som att ta upp en sittplats åt sin väska eller stå med ryggsäcken på ryggen när det är som mest folk i tunnelbanan.

Jag är en stor kille som väger över 110 kg och har ofta träningsväskan med mig, ändå lyckas jag krypa ihop så mycket som möjligt för att inte störa andra. Och det fungerar alldeles utmärkt. Svetten i mitt skrev har jag löst genom att använda kroppspuder i kalsongerna. Mycket effektivare än att skreva.

Personligen skrevar jag väldigt sällan och absolut inte i offentliga miljöer, vilket är underligt då jag har väldigt kraftiga lår och då borde skreva jämt. Tror att det här med skrevande är bara en ful ovana och inget annat. Ett störande moment i kollektivtrafiken som inte direkt gör resan mer behaglig för någon förutom de skrevande männen.

Så stor respekt och kram till er alla i kollektivtrafiken som verkligen försöker göra allas dagliga resor så angenäma som möjligt. Jag ser hur ni dagligen försöker vara så små, icke störande och effektiva. Det ska ni ha stor eloge för. Tack!

Rugbyspelaren

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset