Många som jag känner tycker inte om att människor plastikopererar sig. Men jag tycker plastikoperationer kan vara bra, skriver "MA".

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Många som jag känner tycker inte om att människor plastikopererar sig. Men jag tycker plastikoperationer kan vara bra.

Det är helt okej att göra plastikoperationer enligt mig, om känner man att man vill ändra något på sin kropp så får man göra det. Vissa gillar till exempel inte någon del av sin kropp, som de vill ändra på – då tycker jag att det är helt okej så länge du som person mår bra av det.

Det finns så klart även personer som kan överdriva plastikoperationer och det kan man tycka vad som helst om. Jag personligen tycker att det kan se mindre bra ut, men känner den personen att den vill se ut så, så ska den få det.

Jag tycker man ska respektera alla människor för hur de är och deras val i livet. Vill en person ändra på sitt utseende i ansiktet eller på kroppen är det helt upp till den själv.

MA

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset