All forskning och behandling av demenssjukdomar och andra hjärnskador ska upphöra , skriver "Affe".
All forskning och behandling av demenssjukdomar och andra hjärnskador ska upphöra , skriver "Affe".

Att minska köttätning och sluta med fossila bränslen räcker inte för att rädda vårt jordklot, menar insändarskribenten Affe – som i stället föreslår en rad uppseendeväckande förslag.

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Återigen har en massa forskare kommit fram till att människan är orsaken till klimatförändringarna och svaret är att vi ska sluta med fossila bränslen och att äta kött. Jag tror inte det kommer att hjälpa när vi bara blir fler och fler och som kräver vatten, mark, mat och energi.

De som kan skaffa barn får en gräns på två barn per person och ska sedan steriliseras.

Här är några av mina förslag på vad som behöver göras: All provrörsbefruktning ska förbjudas. Kan man inte skaffa barn på normalt sätt så får man adoptera och det gäller alla oavsett läggning eller vad man identifierar sig som. De som kan skaffa barn får en gräns på två barn per person och ska sedan steriliseras.

All forskning och behandling av demenssjukdomar och andra hjärnskador ska upphöra och aktiv dödshjälp ska erbjudas i stället. All cancerbehandling till personer över 50 år ska upphöra. Alla onödiga skönhetsoperationer ska stoppas. En anledning till detta är att det ofta krävs mängder av läkemedel som sköljs rakt ut i våra vattendrag. Återinför dödsstraffet i alla länder och sänk ­straffskalan till att innefatta även knarklangare, pedofiler och serie/gruppvåldtäktsmän.

LÄS MER: Insändare: Det finns åsikter som inte är okej att uttrycka

När detta införts globalt, hålls efter strikt, och vi ser en markant minskning av världens befolkning så kan vi snacka om att rädda planeten. Naturligtvis kommer detta inte att hända. Alternativen är i stället att naturen utplånar oss med olika katastrofer eller att vi utplånar oss själva, och förhoppningsvis inte tar planeten med oss.

Självklart så skulle många reagera negativt om mina förslag infördes, men jag anser att det är personer som bara ser till sig själva.
Affe

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om miljö klimat