Är ni inte rädda om era liv? Verkar inte så, skriver dagens insändarskribent.
Är ni inte rädda om era liv? Verkar inte så, skriver dagens insändarskribent.

Tycker ni att vi fotgängare som har grönt på övergångsställen ska stanna för er? Ni kollar inte ens, jag blir galen på er, skriver dagens insändarskribent.

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vet ni vad regler är?
Ni cyklar på trottoarer, mot rött och mot enkelriktat. Ni cyklar i en väldig fart och när bussar stannar för att släppa av och bussen kommer i vägen för er cykelväg, då åker ni upp på trottoaren i en väldig fart. Ni verkar strunta i att folk ska kliva av bussen, nej, det är vi som skall hålla koll.
Hur i hela friden tänker ni? Inte alls verkar det som, ni skall bara fram.
Polisen bryr sig inte.

LÄS MER: Debatt: Det brinner i mig när jag ser hur lata vi blir av städhjälp
Det är helt otroligt hur det blivit i vårt samhälle.
Ni parkerar era cyklar överallt, i rabatter om det står en stolpe där, vid lyktstolpar (haha, ni får cykeln nerkissad av hundar – rätt åt er).
Era cykelkorgar används som papperskorgar då staden inte kan sätta upp papperskorgar så det räcker, det väljer jag att se som en pik åt er med!
Ni cyklister har en sådan fart när ni kommer, tycker ni att vi fotgängare som har grönt på övergångsställen ska stanna för er? Ni har bara blicken rakt fram och något i öronen med. Ni kollar inte ens, jag blir galen på er.
Är ni inte rädda om era liv? Verkar inte så.
Tack för ordet

LÄS MER: Vill du också skriva en insändare? Här kan du läsa om hur det går till.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset