Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!, skriver insändarskribenten.
Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!, skriver insändarskribenten.

Jag borde inte bli förvånad längre men det blir jag, skriver insändarskribenten.

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag borde inte bli förvånad längre men det blir jag. På folk som inte säger tack. På folk som ser någon komma med kassar, kryckor eller liknande men ändå inte kan ta en extra sekund åt att hålla upp dörren. På de som ser någon komma gående med sex hundar (hunddagis) och ändå inte kan visa lite hänsyn. Det är inte ett vandrande zoo.

Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!

På människor som anser att deras rätt att röka (varsågod, med din cancerpinne) är större än min rätt att slippa få din rök. Jag vill inte ha röken i ansiktet, det stinker och jag får en fruktansvärd huvudvärk. Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt! Tunnelbaneperrongerna ska vara rökfria. Ja, även utomhus! Tänk lite på människorna runt omkring dig.

LÄS MER: Insändare: Därför har jag slutat prata med receptionisterna

Till de människor som ler, som håller upp dörren, som kommer fram och hjälper till när man tappar saker: Ni är fantastiska och underbara! Jag hoppas ni får igen den värme ni sprider.

Amilia

LÄS MER: Så här skickar du insändare till Metro

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om rökning