Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall?, undrar Henrik.
Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall?, undrar Henrik.

Då jag arbetar i en skola möter jag en del elever med mössa eller keps, vilket gör mig bedrövad, skriver Henrik.

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Då jag för en tid sedan såg en teaterföreställning med många barn och ungdomar i publiken, vädjade Henrik Dorsin till dem att inte ha på sig mössa.

LÄS MER: Insändare: Veckonummer är djävulens påfund

Häromåret berättade en person i radio om att hon ­blivit chockad över att barnbarnets pojkvän haft på sig luva vid en middagsbjudning, och tvingats ryta till. Det är väldigt illa att det ska behövas.

Då jag arbetar i en skola möter jag en del elever med mössa eller keps, vilket gör mig bedrövad. Än värre är det att se vuxna iklädda mössa eller keps, till och med lärare, vilket är totalt omdömeslöst.

Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall att så många inte begriper något av det mest grundläggande när det ­gäller hyfs?

Henrik

LÄS MER: Så skickar du in insändare till Metro

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset