28-åriga Brice Royer som lider av cancer har fått så kraftiga matallergier att i princip det enda han har kunnat äta är morötter. För att stötta honom skickar nu mängder av människor honom bilder där de poserar med morötter.

Cancersjuka Brice Royer väckte i mars uppmärksamhet när han på köp- och säljmarknaden Craigslist lade ut en annons där han lovade att erbjuda vilkorslös kärlek gratis till alla som ville. Nu ger mängder av människor kärlek tillbaka till den 28-åriga kanadensaren.

Brice Royer lider av en Gastrointestinal stromacellstumör, vilket lett till sådana grava matallergier att han i princip inte kan äta någonting. Sedan han diagnosticerades för tre år sedan har han nästan bara ätit morötter, som enligt Brice är det enda hans mage kan smälta utan att det gör ont.

Eftersom det i princip är omöjligt att leva enbart på morötter berättade Brice för Huffington Post att han antingen ligger på sjukhuset eller är sängliggande hemma.

För att stötta Brice lägger nu människor upp bilder under hashtaggen #KissCarrotsForBrice där de poserar med morötter och uttrycker sin kärlek till grönsaken.

– Deras godhet får mig att spricka, och de roliga bilderna får mig att skratta. Det får mig att vilja gå upp ur sängen och leva, säger han till Huffington Post.

Tanken är att initiativet ska explodera i samband med World allergy week den 19 april för att människor ska upplysas om allergier.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset