Sommartid betyder att Iphone-ägare kommer sent till jobbet – igen. Apple har ännu inte löst problemen med klockan i mobilen.

När klockorna ställdes om till sommartid i helgen gick det automatiskt på de flesta smarta mobiler – inklusive Iphone. Men något som inte hängde med på Apples mobil var alarmet, åtminstone för vissa användare.

Buggen gäller alarm som har programmerats via telefonens kalender för att ringa bara en gång. Liknande problem uppstod i november förra året när vi gick över till vintertid och igen vid nyår.

Apple har sagt att de skulle åtgärda buggen, men nu är det alltså fortfarande användare som drabbats, även om den inte verkar dyka upp på alla Iphone, skriver BBC News.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset