Medan det rapporteras om stök och bråk mellan engelska och ryska supportrar så laddade istället de svenska och irländska supportrarna upp tillsammans.

Enligt irländska The Sun så samlades igår svenska och irländska supportrar längs med huvudgatan i förorten Clichy norr om Paris. Tillsammans festade de och sjöng ”Ole, Ole, Ole”. De körde även en match av keepie-uppies vilket kan liknas vid att köra kickar, då bollen inte får nudda marken. Stämningen beskrivs som karnevalsaktig. 

Även lokalborna stämde in i feststämningen och var uppenbart glada över vad dem såg. Till The Sun sa en person att irländarna alltid är så roliga, på gott humör och de ställer inte till några problem.

►LÄS MER:  Här är 8 regler som ger dig full koll inför EM

Alan Ricksen, som var en av de som deltog i festligheterna, kom till Paris tillsammans med några vänner från Stockholm för att se matchen mellan Sverige och Irland.

– Alla har så kul och det är aldrig några problem. Det är sant som de säger. Ni har de bästa fansen i världen sa han till The Sun.

Även polis har hyllat de irländska supportrarna och sagt att de minglar med andra fans, har kul och orsakar inga problem.

►LÄS MER:  Zlatan inför kvällens match: "Vi har mycket press på oss"

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje