Efter en tuff period med maken Odd Spångberg väljer Isabella Löwengrip Spångberg och maken nu att skiljas. ”Vi ber om förståelse och respekt”.

Isabella Löwengrip, 26, som under namnet ”Blondinbella” blev landets största bloggerska har redan tidigare berättat om en tuff tid tillsammans med maken Odd Spångberg, 29. Då förklarade hon att hon inte skulle blogga lika ofta som tidigare på grund av det privata.

Nu skriver hon på bloggen:

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta.”

LÄS MER: ”Blondinbella” går i graven

De två har tidigare arbetat tillsammans men Odd valde att säga upp sig från Isabella Löwengrips företag. Även det har Isabella Löwengrip skrivit om på bloggen, den 20 mars i år:

”Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte. Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig.”

Paret gifte sig 2013 och har två barn tillsammans.

LÄS MER: ”Blondinbella” lovar allvar i ny tv-serie

Isabella Löwengrip skriver även om beslutet på Instagram.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset