På onsdag den 25 november, klockan 19:00 är det dags. Alex och Sigge har tillsammans en av Sveriges största podcaster, och nu ska de svara på dina frågor i direktsändning. Du ställer din fråga längst ner.

Gustav Gräll

Alex och Sigge gör sig reda att besvara tittarnas frågor i "Fråga mig".

Alex Schulman och Sigge Eklund har nyligen släppt sin bok ”Tid – Livet är inte kronologiskt”, och på onsdag intar de studion för att svara på tittarnas frågor i ”Fråga mig”. Därför vill de nu ha hjälp av tittarna med att få varandra riktigt obekväma.

Sigge: Vår podcast bygger lite på att alltid försöka hitta frågor som gör varandra obekväma. Efter så många avsnitt så måste vi leta för att det ska bli någonting.

När lyckades du senast?

Sigge: Första gången jag och Alex träffades så intervjuade jag honom, då hade jag kvar den inspelningen, så spelade jag upp den i poden.

Alex: Det var väldigt smärtsamt, jag var en person som var ”high on himself”. Då blev det så hemskt att jag kastade hela mikrofonanordningen mot hans bandspelare och flydde.

I gengäld har Alex för vana att skicka bilder på kräks till sin vän.

Alex: Det är så jävla sjukt. Ofta på helgmornar, när liksom hela Stockholm ligger i en svag stank av kräks. Då tar jag alltid lite bilder och skickar till Sigge, så han får veta hur det ser ut där ute.

Sigge: Jag får kanske en, två spyor om dagen på Instagram. Folk ser nån amerikansk person som lägger ut en spya så taggar de mig. Det är inte så kul. Jag blockar dem alltid. Rensar bort dem i alla fall, jag tänker att någon dag kanske det kommer upphöra.

►LÄS MER: Alex och Sigge: "Ingen gräns som är förbjuden att överträda"

Live Blog Fråga Alex & Sigge vad du vill
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset