Joanne, 46, och hennes barn fick ett riktigt glädjebesked när det visade sig att hon vunnit ett hus värt flera miljoner.
Joanne, 46, och hennes barn fick ett riktigt glädjebesked när det visade sig att hon vunnit ett hus värt flera miljoner.

Här är en riktig solskenshistoria. Änkan Joanne, 46, som har fyra barn och är hemlös vann ett hus värt flera miljoner via en amerikans tv-show.”Jag kan inte fatta det”, säger en överlycklig mamma.

När Joannes man blev diagnostiserad med MS och demens vid 46-års ålder började hennes verklighet att falla samman. Livet med fyra barn blev en mödosam historia, skriver Huffington Post.

Allt eftersom maken blev sämre blev de tvungna att sätta honom på ett sjukhem. Räkningarna lades på hög, de hade inte råd att besöka pappan eftersom bensinen kostade för mycket.

– Hans sjukdom utvecklade sig så pass mycket att han förlorade jobbet, säger Joanne i inslaget. Vi förlorade vår enda inkomstkälla.

När banken intecknade deras hus fick de sova i bilen. De flyttade till en ny lägenhet. Men där blev de rånade och det lilla de hade kvar av värde var mannens bröllopsring.

– Vi åkte tillbaka ut på gatan, säger Joanne.

Men nu har vändningen kommit. Efter att Joanne gick med i tävlingen "Million Dollar Healthy Home Sweepstakes" som hålls av tv-serien The Doctors förändrades hennes liv. Av hundratusentals deltagare var hon den som blev slumpmässigt utvald och vann ett hus värt 1,2 miljoner dollar.

– Jag kan inte fatta det, säger en överlycklig Joanne i showen.

Här nedan kan du se när Joanne, tillsammans med sina barn, får veta att de vunnit miljondollarhuset.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset