Jonna och Joakim Lundell har fått en dotter. Det skriver paret själva i inlägg på sina Instagramkonton.

På söndagen publicerade Youtube-stjärnorna och makarna Jocke och Jonna Lundell varsin bild på det nya tillskottet i familjen, lilla dottern Lunabelle.

“Nu är hon äntligen här, vårt mirakel Lunabelle. Hon är helt perfekt och vi är så himla lyckliga.
Och WOW vilken man jag har, sånt otroligt stöd och som kom in i papparollen direkt, en perfekt pappa, en perfekt dotter och en perfekt familj med massvis av kärlek att ge. Det är nu livet börjar”, skriver Jonna Lundell I ett inlägg på Instagram.

Även nyblivna pappan Joakim Lundell publicerade en bild på den lilla bebisen, och skrev:

“Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!”


Att en liten bebis var på väg var väntat då Joakim Lundell ett dygn tidigare även lade upp en bild på honom och frun, tillsammans i en sjukhussäng, med texten ”Nu kör vi!”, följt en bebisemojis.

LÄS MER: Youtube-stjärnorna Jocke och Jonna väntar barn

Drabbades av psykos

Bara några dagar innan förlossningen skrev Joakim Lundell ett inlägg på sin Instagram att Jonna drabbats av en förlossningspsykos och att paret åkt in akut för att få hjälp av BB Stockholm.

”Jonna har drabbats av en förlossningspsykos där hon har hallucinationer, ändrad verklighetsuppfattning samt djup depression och självmordstankar osv.
Så vi har åkt in akut och får just nu hjälp av underbar personal på BB Stockholm.”

LÄS MER: Jonna Lundell: Vissa kommer inte att bli så glada när de läser boken

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset