Ett medium hävdar att han talade med Beatlesmedlemmen John Lennon ett kvarts sekel efter att han mördades i New York. Det kostade motsvarande 75 kronor att se seansen som sändes i amerikansk tv på måndagen.

Joe Power säger till Reuters att poplegendarens röst hörs på en inspelning som gjordes på New York-restaurangen La Fontana.
- Jag tvivlar inte det minsta på att vi lyckades få kontakt med John Lennons ande, säger han.

En så kallad expert på fenomenet, Sandra Belanger, är också säker på att det är Lennons röst som hörs. Programmets producent säger sig ha varit skeptisk till anderöster men att han ändrade sig när han fick höra inspelningen.

FAMILJEVÄN KRITISERAR PROGRAMMET
Kritiker menar dock att programmet är en humbug och att Lennon förmodligen inte hade gillat idén.
- Betal-tv-seanser var inte hans stil, säger Elliot Mintz som är vän till Lennons änka Yoko Ono.

Det finns ingen uppgift om tittarsiffrorna, men samma produktionsbolag drog in mer än 50 miljoner kronor när det för tre år sedan sände ett misslyckat försök att kontakta prinsessan Diana.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset