I ”Fråga mig” svarade Jonas Gardell på läsarnas frågor. Han berättade bland annat om sin väldigt speciella hobby och skillnaden mellan honom och Mark när de är arga.

Metros tv-succé ”Fråga mig” är tillbaka och Jonas Gardell var först ut att gästa programmet. Han läste bland annat upp de senaste sms:en mellan honom och Mark.

– Det är mest att han ska springa och handla. Det är inget kul. Men här har jag skrivit lite gulligt att jag älskar honom mer än vad han någonsin kommer veta. Mer får ni inte veta, det kommer lite snusk också, säger han och skrattar.

Jonas berättar även om HBO:s erbjudade efter ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Ett erbjudande som han tackade nej till och hur ”Torka aldrig tårar utan handskar” gjort honom till en blödigare människa. Jonas fick även frågan om hur man blir så modig som honom. En fråga som får honom att berätta om hur han våldtogs som barn och får svaret:

– Mod är ingenting man föds med. Mod är en vanesak som du kan träna upp.

Se hela programmet i klippet ovan. 

Live Blog Fråga Jonas Gardell vad du vill
 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset