Jordan fick ligga inlagd på sjukhus i tre dygn.
Jordan fick ligga inlagd på sjukhus i tre dygn.

Jordan Blackburn, 20, var nära att mista livet efter att ha tagit partydroger under en musikfestival i England. Nu vill han varna andra med en bild från sjukhussängen.

Under musikfestivalen i Cumbria i England tog kompisgänget flera olika sorters partydroger. Det slutade i katastrof. En av Jordan Blackburns vänner dog och han själv fick ligga i respirator på sjukhus i tre dygn, rapporterar BBC News.

På Facebook har Jordan lagt upp en bild från när han låg inlagd på sjukhuset i månadsskiftet juli och augusti.

”Jag vill varna andra och visa människor vad ett litet piller kan få för konsekvenser”, skriver han i anslutning till bilden.

►LÄS MER: Bilden togs bara timmar innan Petter, 21, dog av nätdrogen

Jordan Blackburns mamma Alison vill även hon varna andra från att göra samma misstag som hennes son.

– Jag trodde att livet var över, jag trodde verkligen det. Jag kände till hur det gick för hans kompis och tänkte att, ”nu är det över”, jag trodde att vi skulle förlora honom, säger mamman till BBC News.

►LÄS MER: 19-åringen rökte spice en gång – blev hjärndöd

Kompisgänget ska ha tagit tre olika sorters droger under festivalen. Även flera andra festivalbesökare var inlagda på sjukhus på grund av droganvändning.

”Många liv har förstörts i helgen, inte bara för de som försvunnit, utan också för familjerna till de involverade – även för mig på grund av oförsiktigt brukande av piller på festivalen”, skriver Jordan och uppmanar folk att dela Facebookbilden.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset