Med Nintendos miniversion av sin klassiska konsol Super Nintendo får du med 21 spel, bland andra Super Mario Kart.
Med Nintendos miniversion av sin klassiska konsol Super Nintendo får du med 21 spel, bland andra Super Mario Kart.

Retroupplevelse med Nintendo eller superupplösning med Microsoft Xbox? Ljud & Bild tipsar om julklapparna för gamingfantasten.

Logitech Powerplay/G903, matta och mus

Mobilerna har haft det 
i flera år men nu har spel-utrustningen också fått trådlös laddning. Med Logitech Powerplay och G903 är det slut med trötta batterier i musen. Den laddas upp konstant av mattan. Smart – fast räkna inte med att se mycket av husets gamer under julen.
Pris: 3 300 kr.

Microsoft Xbox One X, spelkonsol

Microsoft skryter med äkta 4K-upplösning med 60 bilder per sekund. Det ser fantastiskt bra ut om du har en 4K-tv som klarar av den högre upplösningen och de finare färgerna. Priset ligger i den högre änden, men det får man leva med om man ska ha det bästa av det bästa.
Pris: 5 300 kr.

Super Nintendo Mini Classic, spelkonsol

Super Nintendo tog över efter Sega Megadrive på grund av alla bra spel. Nu är spelkonsolen tillbaka i retroformat, med 21 av de bästa spelen. Kontrollerna ser ut som de gjorde då och själva spelkänslan är helt identisk. Retromagi när den är som bäst.
Pris: cirka 1 500 kr.

LG OLED55B7V, 
55-tums tv

Det är inte alla som kan unna sig en ny tv till jul, men om du tänker fläska till med något nytt så är den här 4K OLED-skärmen från LG en av de grymmaste. Snygg design, utsökt bildkvalitet och många smarta finesser gör detta till en julklapp som hela familjen uppskattar.
Pris: 18 000 kr.

Samsung HW-MS660, soundbar

Moderna tv-apparater har inte mycket plats för ordentliga högtalare och brukar lida av klent ljud. En soundbar är rätt medicin om du vill ha mer fart på spel, musik och film. Samsung har en som låter både rent och klart och som går att köpa med en trådlös subwoofer för extra bas.
Pris: 5 000 kr.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset