Våren är här och många väljer att fynda en begagnad cykel på sajter som Blocket eller Tradera. Men det går att köpa även nya och skräddarsydda cyklar på nätet. Metro listar några sajter som säljer cykel online.

Stålhästen

Stålhästen är ett nytt svenskt cykelmärke som bara går att köpa över nätet. Deras cyklar kommer bara i två modeller, en för herrar och en för damer, båda kostar 1 995 kronor. Cyklarna måste du skruva ihop själv.

Hemsida: http://www.stalhasten.se/

Bikeid

Bikeid låter dig designa din egen cykel av fixed gear-modell. Det finns med andra ord inga växlar på cykeln. Cyklarna kostar 5 950 kronor styck.

Hemsida http://www.bikeid.se/

Republic

Republic har dessvärre inte kommit till Sverige ännu men har ändå en cykelbutik värd att tipsa om. Här kan du nämligen skräddarsy din egen cykel och välja de färger du tycker passar bäst.

Hemsida: http://www.republicbike.com/shop.asp

Mojobike

Ännu en butik som låter dig skräddarsy en cykel är Mojobike. Även detta är en butik som inte finns i Sverige.

Hemsida: http://www.mojobike.com.au/urban/

Mustang

Även klassiska cykeltillverkare har webbutiker, bland andra Mustang. De säljer flera av sina modeller på nätet och har cyklar från 2 995 kronor.

Hemsida: http://www.mustang.se/

Länna sport

Länna sport är en återförsäljare av cyklar på nätet och har flera märken som Skeppshult, Crescent och Monark. Det finns cyklar i de flesta prisklasser och de monteras av Länna. Därefter får du själv sätta på styre och pedaler.

Hemsida: http://www.lannasport.se/

Cykloteket

Cykloteket har också en onlinebutik med flera olika märken som du kan beställa direkt på nätet.

Hemsida: http://cykloteket.se/

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset