Planet kunde inte lyfta förrän personalen byts ut.
Planet kunde inte lyfta förrän personalen byts ut.

Två ur kabinpersonalen rök ihop på en flygning från London till Belfast. Irriterade passagerare twittrade om händelsen som orsakade försening då planet inte kunde lyfta förrän personalen bytts ut.

Planet var redo att lyfta när två ur kabinpersonalen plötsligt började bråka rapporterar CNN. På grund av passagerarnas säkerhet avbröts avfärden. Till passagerarnas förtret blev flyget mer än en timme försenat. Med ombord fanns den brittiska tv-presentatören Dan Lobb och medlemmarna i bandet Disclosure vilka twittrade om händelsen.

”Det här har jag aldrig varit med om förut. Min @easyjet flight har återvänt till gaten eftersom kabinpersonalen haft ett gräl! En ur besättningen ska släppas av. Försenad” twittrade Dan Lobb.

Medlemmarna i Disclosure var missnöjda och twittrade: ”Jävla @easyjet Två ur kabinpersonalen har ett bråk och hela planet måste vänta på marken för att lasta av dem och få nya. Galet!”

Flygbolaget twittrade till både bandet och Dan Lobb att passagerarnas säkerhet är det viktigaste och att personalen måste kunna jobba som ett team. Planet landade utan problem i Belfast drygt 90 minuter efter utsatt tid.

► LÄS MER: Flyg blev en timme sent – på grund av tatuering

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset