Kanye river ut Kardashians garderob
Kanye river ut Kardashians garderob

Kanye West gör om flickvännen i senaste avsnittet av the Kardashians.

Artisten och modeskaparen Kanye West verkar inte helt nöjd med sin flickväns garderob. I helgens avsnitt av "Keeping up with the Kardashians" river han ut rubbet och bygger upp den på nytt – med kläder som han själv valt. 

I realityshowen, som ofta kallas "The Kardashians", får Kanye fria händer att stajla om sin flickvän. Och han gör det från grunden. Inget av alla exklusiva designerkläder eller accessoarer passerar genom pojkvännens smakkontroll. När Kim Kardashian ber att få behålla en Louis Vuitton-väska för att "låta dottern ärva" möts hon av en talande tystnad.

Inte så bra reklam för Kardashians egen klädlinje direkt. Däremot ett säkert framgångsrikt koncept för Kanye Wests eget varumärkesbyggande inför lanseringen av hans nya klädmärke.

Och Kim Kardashian verkar göra allt för att hjälpa till. I en tidigare intervju i tidningen V Magazine har Kardashian pratat om hur Kanye inspirerat henne att bli mer "sofistikerad". 

– Uppenbarligen har faktumet att jag har en stilmedveten pojkvän (...) varit en inspiration och hjälpt mig att byta upp mig lite och bli mer sofistikerad, säger hon till tidningen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset