Nu arbetar Karla Jacinto för att motverka trafficking och tvingad prostitution.
Nu arbetar Karla Jacinto för att motverka trafficking och tvingad prostitution.

Karla Jacinto, 23, vittnar om att hon tvingades ha sex med minst 30 män varje dag – i fyra års tid. Nu talar hon ut om helvetet. ”Vissa män skrattade åt mig för att jag grät”, säger hon till CNN.

Allting började när Karla Jacinto var tolv år gammal. En man i 20-årsåldern kom fram till henne när hon väntade vid en tågstation i Mexiko City.

Den inställsamme mannen bjöd på godis och gav henne komplimanger. De bytte nummer och höll kontakten. Mannen ville att hon skulle lämna sin familj och följa med honom på en resa.

LÄS MER: Prostituerade Johanna: Man står inte så högt i kurs

– Jag kommer från en dysfunktionell familj. Jag blev sexuellt utnyttjad från fem års ålder av en släkting, säger hon  till CNN.

Därför lät hon sig övertygas och följde med mannen till staden Tenancingo i Mexiko – en stad som är ökänd för trafficking och prostitution. Efter några månader visade det sig att den inställsamme mannen var en hallick. Karla togs med till staden Guadalajara där hon tvingades in i prostitution.

– Jag började klockan tio på förmiddagen och slutade vid midnatt. Vissa män skrattade åt mig för att jag grät, berättar hon för CNN.

►LÄS MER: Till dig som våldtog min dotter

Enligt hennes egen uppskattning tvingades hon ha sex med minst 30 män varje dag i fyra års tid. Totalt 43 200 gånger, säger hon till CNN.

– Jag blundade så att jag slapp se vad de gjorde med mig, så att jag inte skulle känna något.

För sju år sedan räddades Karla Jacinto från helvetet. Nu jobbar hon för att motverka trafficking genom att bland annat berätta sin historia i olika sammanhang.

– Minderåriga kidnappas, lockas och slits iväg från sina familjer. Lyssna inte bara på mig. Man måste ta in vad som hände mig och ta bort sin egen ögonbindel, säger hon till CNN.

Varje år beräknas ungefär 20 000 människor falla offer för trafficking i Mexiko, enligt International organisation for migration. Tenancingo har i många år varit ett centrum för prostitution och människohandel i Mexiko, trots att det bara bor runt 13 000 människor där.

LÄS MER: Advokaten till våldtäktsåtalad: ”Beskriv dina kalsonger”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott