Kashlee Taylor-Proulx ville gå på bal med den kanadensiska premiärministern.
Kashlee Taylor-Proulx ville gå på bal med den kanadensiska premiärministern.

Tonåringen efterlyste en dejt till skolbalen i Kamloops, British Columbia i Kanada. Och den första hon kom att tänka på var den kanadensiske premiärministern Justin Trudeau.

Efter att ett förhållande tagit slut var Kashlee Taylor-Proulx var ledsen men också upprörd över att hon inte längre hade någon att gå på skolbalen med. Kashlee som redan hade köpt en klänning att ha på sig pratade med en kompis om hur hon skulle lösa problemet, rapporterar kanadensiska public service-bolaget CBC. 

– Jag bara sa att jag skulle ta med mig Justin Trudeau. Jag vet inte varför, han var bara den första person som jag kom att tänka på, och min kompis tyckte att det var hysteriskt roligt, säger hon till CBC.

► LÄS MER: Selfijakt på premiärministerhunk

De skrev ihop en inbjudan och tog en bild på Kashlee när hon håller i skylten och postade bilden på olika konton i sociala medier som ett skämt. 

– Nästa gång jag var inne och surfade runt hade den 500 likes och 300 delningar, jag var verkligen chockad. 

Att bilden skulle få spridning var något de verkligen inte räknat med. Sedan dess har bilden postats och delats ännu mer. Hennes inlägg på Facebook har i skrivande stund över 13 000 delningar. Men utan att premiärministern har hört av sig. Men det är heller ingenting hon förväntar sig. 

– Jag förstår ifall han inte gör det, för han är ju premiärminister och så.   

Kashlee har dessutom en plan B till skolbalsdejt – hennes hund. 

► LÄS MER: Jak, 15 ska dö – då fixade kompisarna skolbal åt honom och hans flickvän 

TT

Kanadensiske premiärministern Justin Trudeau. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset